«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2022» тақырыбы бойынша Студенттер, магистранттар және докторанттардың халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ - Шәмшідін, Ә.С.; Насиев, Б. Н.; Рахимгалиева ., С.Ж.; и др. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2022)
Конференция материалдары жинағында университеттің жас ғалымдарының ғылыми мақалалары жинақталған. Ғылыми мақалалар экономика мен агроӛнеркәсіптік кешен, биотехнология, ветеринария, мал шаруашылығы, экология, мҧнай-газ техникасы және қҧрылыс материалдарының ӛндірісі, ӛндірістегі энергияны ҥнемдейтін технологиялар мен мәселелердің кең спектрін, білім беру жҥйесіндегі тәсілдерің кӛрсетеді. Жинақ оқу және ғылыми мекемелердің, ӛндірістік мамандардың, докторанттардың, магистранттардың және студенттердің кең ауқымына арналған.
«ПУТЬ В НАУКУ – 2022»: Международная научно-практическая конференция студентов, магистрантов и докторантов
THE PATH TO SCIENCE – 2022": International scientific and practical conference of students, undergraduates and doctoral students
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2022»: Студенттер, магистранттар және докторанттардың халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференция = "THE PATH TO SCIENCE – 2022": International scientific and practical conference of students, undergraduates and doctoral students, «ПУТЬ В НАУКУ – 2022»: Международная научно-практическая конференция студентов, магистрантов и докторантов, 15 сәуір 2022 жыл / КеАҚ «Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті» - Орал: Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2022, - 150 б.
Keywords: отандық басылым; конференции; Ғылыми мақалалар; ветеринария; биотехнология; мал шаруашылығы; экология; мұнай-газ техникасы; құрылыс; магистранттар; докторанттар; студенттер