Оқушылардың өзіндік жұмыстарын ұйымдастыруда ақпараттық технологияны пайдаланудың маңызы - Баймаганбетова, А. К. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Мақалада білім саласында ақпараттық технологияны пайдаланудың маңызы және пайдасы туралы айтылады. Сонымен қатар оқушылардың өзіндік жұмыстарын ұйымдастыруда соңғы жылдары кең қолданылатын ақпараттық технология бағдарламаларының тиімділігі сөз болады.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
73 Б 18 Баймаганбетова, А. К. Оқушылардың өзіндік жұмыстарын ұйымдастыруда ақпараттық технологияны пайдаланудың маңызы / А. К. Баймаганбетова. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 510-512 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; білім; ақпарат; ұйымдастыру; өзіндік жұмыс