БАТЫС ҚАЗАҚСТАН ОБЛЫСЫ БОЙЫНША ЛАРВАЛЬДЫ ЭХИНОКОККОЗДЫҢ ТАРАЛУЫ - Тажбаева, Д.Т.; Мурзабаев, К.Е.; Туяшев, Е.Қ.; Сабиров, Р.С. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Бұл мақалада Батыс Қазақстан облысындағы эхинококкоздың таралу аймағы көрсетілген. Инвазиялық аурулардың экономикалық және әлеуметтік зияны қарастырылған.
Keywords: инвазия; протозооздар; гельминтоздар; эхинококкоз