КӨШЕТ ӨСІРУ ӘДІСТЕРІНІҢ ҚЫЗАНАҚ ӨНІМДІЛІГІНЕ ӘСЕРІ - М. Қ. Мусина, А. Е. Тұяқбаева; М. А. Мулдашева (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық - техникалық университеті, Орал қ., Қазақстан, 2016)
Мақалада Батыс Қазақстан облысының, қызанақ дақылының өнімін және қызанақ сорттарының өсіп-дамуының кезең аралықтарының ұзақтығы көрсетілген.
КӨШЕТ ӨСІРУ ӘДІСТЕРІНІҢ ҚЫЗАНАҚ ӨНІМДІЛІГІНЕ ӘСЕРІ
Keywords: көшет, қызанақ, өнім құны, алғы дақыл