Польша елінде білімін жетілдіріп келді - Қажымова, Л. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2025)
Отандық білім-ғылым саласында жүзеге асырылатын халықаралық бағдарламалар – жаңа мүмкіндіктердің бастамасы екені сөзсіз. Солардың бірі – «500 ғалым» халықаралық бағдарламасы. Осы бағдарламаның грантын ұтып алып, Польша мемлекетінде ғылыми тағылымдамадан өткен Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университетінің аға оқытушысы, магистр Эльмира Ақкереева қоршаған ортаны қорғау саласы бойынша өз білімін жетілдіріп келді.
Жайық үні. - 2025. - 30 қаңтар. - Б. 7
Keywords: бқо; бқату; жоғары білім; жоғары оқу орындары; ақкереева э; тағылымдама; экология; қоршаған ортаны қорғау; инновациялық технологиялар; ғылым