Ғылыми танымның құндылық аспектілері - Есенгалиева, Венера Аубакировна (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2025)
Оқу құралы қазіргі жағдайдағы өзекті тақырыптардың бірі – ғылыми білімдегі құндылықтар мен құндылық бағдарлардың орны мен рөлін сипаттайды. Ғылыми құндылықтардың ерекшелігі және олардың жаратылыстану, әлеуметтік-гуманитарлық және техникалық білімдердегі қызметі түсіндіріледі. Оқу құралы жоғары оқу орындарының студенттері мен магистранттарына арналған.
Есенгалиева, В. А. Ғылыми танымның құндылық аспектілері : электронды оқу құралы / В. А. Есенгалиева. - Орал : Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2025. - эл. опт. диск (CD-ROM). - Систем. требования: CD-R 700 MB/ 52X . - ISBN 978-601-319-588-9
Keywords: реферат тақырыптары; жаратылыстану; құндылықтық бағдарлардың мәні; құндылықтар; ғылыми таным; ғылым; магистратура; поступление 2025; isbn 978-601-319-588-9