ЖЫЛУМЕН ЖАБДЫҚТАУ ЖҮЙЕЛЕРІНЕ АРНАЛҒАН ЖЫЛУ СОРАПТАРЫН ҚОЛДАНУДЫҢ ӨЗЕКТІЛІГІ - К. А. Нариков, А. М. Игизова (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, Орал қаласы, ҚР, 2016)
Бұл мақалада орталықтандырылған жылумен жабдықтау жүйелеріне арналған жылу сораптарын қолдану технологиясына талдау жасалған. Бұл талдау нәтижесінде аталған құрылғылардың артықшылықтары мен кемшіліктері көрсетілген.
ЖЫЛУМЕН ЖАБДЫҚТАУ ЖҮЙЕЛЕРІНЕ АРНАЛҒАН ЖЫЛУ СОРАПТАРЫН ҚОЛДАНУДЫҢ ӨЗЕКТІЛІГІ
Keywords: жылумен жабдықтау жүйелер, жылу сорап, қолдану технологиясы, хладагент, циркуляция, буландырғыш