МИНЕРАЛДЫҚ ТЫҢАЙТҚЫШТАРДЫҢ КӨЛТАБАНДАРДАҒЫ ТАБИҒИ ЖЕР ОТЫНЫҢ ӨСУІ МЕН ДАМУЫНА ӘСЕРІ - М. Қ. Оңаев, Г. С. Ожанов; С. Е. Денизбаев (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық–техникалық университеті, Орал қ., Қазақстан, 2016)
Мақалада Батыс Қазақстан облысы жағдайында тұрақты мал азығы базасын құру үшін минералдық тыңайтқыштардың көлтабандардағы табиғи жер отының өсуі мен дамуына әсері қарастырылған.
МИНЕРАЛДЫҚ ТЫҢАЙТҚЫШТАРДЫҢ КӨЛТАБАНДАРДАҒЫ ТАБИҒИ ЖЕР ОТЫНЫҢ ӨСУІ МЕН ДАМУЫНА ӘСЕРІ
Keywords: минералдық тыңайтқыштар, көлтабандар, көп жылдық шөптер, суармалы жерлер, мелиорация