Мұнай өнімдерін тасымалдаудағы химиялық реагенттердің рөлі - Шуланбаева, Л. Т.; Елеусинов, Ж. К.; Жамбыл, Ғ. Б. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Ғылыми мақала мұнай өнімдерін тасымалдау кезіндегі қиыншылықтардың алдын алу мәселерін химиялық реагенттерді пайдалану арқылы шешуді қамтиды.
Ғылым және білім № 4 (49) 2017 жыл
Keywords: мұнай өнімдері; тасымалдау; химиялық реагенттер