Техникалық қызмет көрсету станциялары мен автокөлік кәсіпорындарының өндірістік базасы - Ибраев, А. С.; Махашева, С. С. (My University, 2024)
Оқу құралы көлік техникасына қызмет көрсету және пайдалану саласында техниканың техникалық жай-күйін тиісті деңгейде ұстап тұру мәселелерін, сондай-ақ автомобиль сервисі инфрақұрылымының оңтайлы жұмысын жетілдіру және дамытуды қамтиды.
Ибраев, А. С. Техникалық қызмет көрсету станциялары мен автокөлік кәсіпорындарының өндірістік базасы : электронды оқу құралы / А. С. Ибраев, С. С. Махашева. - Орал : Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2024. - эл. опт. диск (CD-ROM). - ISBN 978-601-319-436-3
Keywords: қр; автомобильдер; жәңгір хан атындағы батыс қазақстан аграрлық; автосалондар; қазақстан; бқату; техникалық университеті; сервистік кәсіпорындар; умс; автокөлік кәсіпорыны; автосервис; isbn 978-601-319-436-3; автосалондар; поступление 2024; электронды оқу құралы; автокөлік кәсіпорыны; сервистік кәсіпорындар; автокөлік кәсіпорындары; техникалық қызмет көрсету; өндірістік техникалық база; автомобиль