Интерактивті технологияларды құрудағы ACTIONSCRIPT тілінің артықшылықтары - Байгубенова, С. К. (Ғылым, зерттеулер, білім беру: даму үрдістері: ХХІІІ халықаралық ғылыми-практ. конф. материалдары=Science, research, education: development trends: The materials of the XXIII international scientific and practical conf. =Наука, исследования, образование: тенденции развития: мат. ХХІІІ междунар. науч.-практ. конф. (Уральск, 14 апреля 2023 г.) / ЗКАТУ им. Жангир хана // Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2023. - № 2 (71) : прил. к журналу № 3, 2023)
Бeрiлгeн мaқaлaдa қазіргі заманғы интерактивті технологияларды әзірлеудің негізгі аспектілері, заманауи құралдары мен тенденциялары қарастырылған, атап айтқанда ActionScript тілінің артықшылықтары ұсынылды.
Keywords: ғылыми журнал; отандық басылым; конференции; интерактивті технология; ActionScript; бағдарламалау тілі; Adobe Animate; анимациялау құралы; цифрлық технология; интерактивті жұмыс дәптері; HitTest әдісі