ЖОО-ның техникалық мамандық студенттеріне арналған физикалық процестерді компьютерлік модельдеу - Бапиев И.М.; Касымова А.Х.; Кусаинов Р.К. (Западно Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2014)
Монографияда модельдеудің компьютерлік бағдарламасы студенттерге физикалық құбылыстарды өз бетімен зерттеуге мүмкіндік береді.
Keywords: бқату ғтк, қр,қазақстан,бқату, жәңгір хан атындағы батыс қазақстан аграрлық-техникалық университеті, монография, магистратура, компьютер, компьютерлік модельдеу, электроника, модель түрлері, физикалық процесстер, программалау, атом