"Арман" кен орны бойынша мұнай, газ және суды өндіру динамикасын талдау - Бурханов, Б. Ж. (Ғылым және білім=Наука и образование №2, 2017)
Осы мақалада негізінен «Арман» мұнай және газ кен орнын игеруде су айдау арқылы қабат қысымын ұстап тұруды зерттеудің ерекшеліктері және өзектілігі турасында айтылады.
Keywords: мұнай; БҚАТУ; бұрғылау; отандық басылым; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; тоғыту ұнғымасы; қойнауқат; сүзбелену процесі