Құрылыстағы әрлеу жұмыстарының өзекті мәселелері - Китарова, Т. И.; Монтаев, С. А. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Ұсынылатын мақалада әрлеу жұмыстарының қазіргі таңдағы өзекті мәселелеріне назар аударылған. Заман талабына сай қолданылатын жаңа құрылыс технологиялары мен шет ел авторларының жұмыстарына шолу жасалды.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
38 К 45 Китарова, Т. И. Құрылыстағы әрлеу жұмыстарының өзекті мәселелері / Т. И. Китарова, С. А. Монтаев, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 119-124 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; әрлеу жұмыстары; экономика; экология; құрылыс; құрылыс жұмыстары