Екі елдің пастерелленген сүттерінің қораптарында көрсетілген ақпараттар мен оның ішкі құрамының сәйкестігін зерттеу - Гумарова, А. К. (Ғылым және білім Наука и образование. - 2011. - № 4 (25). - Б. 16-19., 2011)
Мақалада екі елдің ултрапастерелленген сүттерінің қораптарында көрсетілген ақпараттар мен оның ішкі құрамын салыстырмалы түрде зерттеу мақсатында сүт өнімінің құрамдық заттарын анықтадық. Сүттің ішкі құрамдық заттарының мөлшерін қораптың сыртқы көрсеткіштерімен салыстыру.
Keywords: бқо; бқату; ҚР; ғылым; сүт өнімі; пастерелленген сүт; сүт құрамы; сүтті зерттеу; вак журнал