Жайық өзеніндегі кәдімгі жайын балығының (SILURUS GLANIS L.) физиологиялық және биологиялық көрсеткіштерін зерттеу - Елеугалиева, Н. Ж; Абирова, И. М; Магзомов, Д. Е. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education № 1-1 (66), 2022)
Батыс Қазақстан облысының аумағындағы Жайық өзенінде ауланған кәдімгі жайын (Silurus Glanis L.) балығының аналықтарының массасы 4,9 кг тартты, ал дене ұзындықтары
Keywords: ғылыми журнал; отандық басылым; мерзімдік басылым; журнал коксон; жайын; жайық өзені; балық шаруашылығы