Инновациялық маркетинг-инновациялық қызметтің ерекше түрі - Примбетова, С. Ч. (Ғылым және білім Наука и образование. - 2011. - № 4 (25). - Б. 111-114., 2011)
Мақалада инновациялық маркетинг кәсіпорынның инновациялық қызметінің ерекше түрі ретінде қарастырылады, себебі қазіргі заман талабына сай көптеген кәсіпорындар қызметінде инновациялар маңызды роль атқаруда. Көптеген ірі фирмалар өздерінің инновациялық қызметін жаңа маркетингтік стратегияларды қолдануға, жаңа нарық сегменттерін жаулап алуға, тауардың өмірлік кезеңін біртіндеп өзгертуге бағыттайды.
Keywords: бқо; бқату; ҚР; ғылым; экономика; маркетинг; инновациялық маркетинг; инновациялық қызмет; маркетингтік қызмет; вак журнал