Молодежное предпринимательство в казахстане на современном этапе его развития - Арстаналиев, А. А.; Аймукашева, Ш. С. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Бұл мақалада жастардың кәсіпкерлікке баулу жолдары, яғни экономикалық тәрбие беру мәселесе, сонымен қатар кәсіпкерлер қызметін дамытуға мән беріп, мемлекет тарапынан көрсетіліп отырған мемлекеттік қолдаудың белгілі бір үлесін мақсатты түрде олардың қызметін дамытуға қажеттілігі қарастырылған.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; жастар саясаты; кәсіпкерлік; бизнес