Бүтін тартылған ұндар қоспасынан дайындалған нан өнімінің сапасын бағалау - Изембаева, А. К.; Байысбаева, М. П.; Молдақұлова, З. Н.; Байбатыров, Т. А. (Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, 2022)
Берілген мақалада дәстүрлі емес өсімдік шикізаты ретінде құнды Чиа дәндері алынды.
Keywords: журнал коксон; ғылыми журнал; отандық басылым; мерзімдік басылым; нан өнімдері; чиа дәндері; қара бидай