5В090100 (050901)-"Көлікті пайдалану және жүк қозғалысы мен тасымалдауды ұйымдастыру" мамандығының студенттеріне "Тиеу-түсіру жұмыстарының технологиясы және механизациясы" пәнінен курстық жобаны орынлауға арналған әдістемелік нұсқау - Бралиев, М.К.; Оқас, Қ.; Джаналиев, Е.М.; Зайнушев, Ж.Ж (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2012)
Дана методика выполнения курсового проекта.
Keywords: рк; зкату; умс; методические указания; курсовые проекты; погрузочно-разгрузочные работы; перевозки; транспорт