Гербология - Калиева, Л. Т.; Тулегенова, Д. К. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2022)
Оқу құралында арамшөптердің морфологиялық құрылысы, биологиялық ерекшеліктері, зияндылығы, анықтау тәсілдері және агрофитоценоздағы тірі организмдердің популяциялық және популяцияаралық қарым-қатынастары және арамшөптермен күресу шаралары карастырылған. Оқу кұралы білім алушылар жасайтын тәжірибелік және студенттердің өзіндік жұмыстарын орындайтын тапсырмаларымен қамтылған. Оқу құралы жоғары оқу орындарының 6В08102-"Өсімдік қорғау және карантин" мамандықтарында окитын білім алушыларға арналған.
Keywords: ҚР; Қазақстан; БҚАТУ; электронды оқу құралы; өсімдік қорғау; поступление 2022; умс; агрономия; гербология; арамшөптер; арамшөптердің классификациясы; арамшөптермен күресу; тәжірибелік сабақтар