«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ 2023 жылдың 12 сәуірі - (:unkn) unknown (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Конференция материалдары жинағында университеттің жас ғалымдарының ғылыми мақалалары жинақталған. Ғылыми мақалалар экономика мен агроӛнеркәсіптік кешен,биотехнология, ветеринария, мал шаруашылығы, экология, мҧнай-газ техникасы және қҧрылыс материалдарының ӛндірісі, ӛндірістегі энергияны ҥнемдейтін технологиялар мен мәселелердің кең спектрін, білім беру жҥйесіндегі тәсілдерің кӛрсетеді. Жинақ оқу және ғылыми мекемелердің, ӛндірістік мамандардың, докторанттардың, магистранттардың және студенттердің кең ауқымына арналған.
Сборник материалов Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023» 12 апреля 2023 года
COLLECTED PAPERS Of the International Scientific-Practical Conference of students "THE PATH TO SCIENCE – 2023" 12th of April, 2023
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» атты білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми тәжірибелік конференция =Сборник материалов Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023» 12 апреля 2023 года = «THE PATH TO SCIENCE – 2023» International scientific and practical conference of students - Орал: Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2023, II том - 524 б.
Keywords: материалы конференций; БҚАТУ; ЗКАТУ; Путь в науку-2023; ЗКО; конференции; Конференция материалдары