Қазақ бактриан тұқымы түйелерінің шаруашылыққа пайдалы белгілерінің көрсеткіштерін зерттеу - Елемес, А. Д. (My University, 2021)
«Қазақ бактриан тұқымы түйелерінің шаруашылыққа пайдалы белгілерінің көрсеткіштерін зерттеу» ғылыми мақаласында түйелердің ет, сүт өнімдері көрсеткіштері зерттеу жұмыстары көрсетілген. Жұмыста түйелердің шаруашылық-биологиялық ерекшеліктері, Қазақстандағы түйе популяциясының қазіргі жағдайы, қазақ бактриан тұқымына сипаттама берілген.
Keywords: түйе шаруашылығы; бактриан; табын