ТЕХНИКАЛЫҚ ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРЫНДАРЫНДА АҒЫЛШЫН ТІЛІНЕН ЖОБА ӘДІСТЕРІН ҚОЛДАНУ - Искакова, Ш.Г. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2015)
Ағылшын тілін үйренуге ынтаны арттыратын және белсенділік пен шығармашылықты дамытатын оқу қызметін тиімділендірудің бір тәсілі – жұмыстың жобалық түрі. Мақалада жобалар әдісінің басты талабы – жоба идеясының шынайы өмірмен, теорияның практикамен байланысы айтылған.
Keywords: жоба әдісі; құзыреттілік; белсенділік; жобалық технология; зерттеушілік; ізденіс