5В080600-"Аграрлық техника және технология" мамандығы студенттеріне арналған практиканың кешенді бағдарламасы - Мулдашев, М. А.; Зайнушев, Ж.Ж.; Оқас, К.К.; Ауелбекова, Ш.Н. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2013)
Практиканың нұсқаулықтары мен талаптары берілген.
Keywords: бқату; жәңгір хан атындағы батыс қазақстан аграрлық-техникалық университеті; қр; қазақстан; оәк; аграрлық техника; технология; бағдарлама