Абырой жүгін арқалаған ғалым - Аязбаева, Г. (Жайық үні., 2023)
Өмірде еңбекқор, абыройлы болып, бойындағы жақсы қасиеттерімен танылып, қоғамнан ойып орын ала білген адамның мерейі тасымақ. Сондай адами болмысымен, парасат-пайымымен, ізгі істермен ортасын жаңашылдығымен тәнті етіп жүрген Жәңгір хан атындағы БҚАТУ-дың ауылшаруашылығы ғылымдарының кандидаты, доцент, алпыс жастың асқарына шыққалы отырған Диамара Төлегенова туралы.
74.58 А 99 Аязбаева, Г. Абырой жүгін арқалаған ғалым / Г. Аязбаева. - Текст : непосредственный // Жайық үні. - 2023. - 6 шілде. - Б. 5
Keywords: БҚО; БҚАТУ; Жоғары білім; ғылым; ғалымдар; Төлегенова Д. К.; МЕРЕЙЛІ ОТБАСЫ; ҚЫДЫРШАЕВ А. С.; ЗКАТУ В ЛИЦАХ