Өмірі де, өзі де тұнған философия - Балжанова, Г. (Жайық үні, 2023)
Әлемдік білім мен ғылым кеңістігінде ұстаз бен ғалымның орны ерекше. Руханият кеңістігінде ұстазды, ғалымды құрметтеу жас ұрпаққа парыз. Өмірде шынайы дарындар өздерін өзгеге көрсетуді ұната бермейді. Ұстаздығы мен ғалымдығын кәсіби жұмысы, күнделікті әдеті санайды. Осындай тұлғаның бірі - Жәңгір хан атындағы БҚАТУ - да ұзақ жылдардан бері жемісті қызмет етіп келе жатқан ұстаз-ғалым, профессор, философия ғылымдарының докторы Рысқалиев Тлекжан Хасенұлы.
87 Б 20 Балжанова, Г. Өмірі де, өзі де тұнған философия / Г. Балжанова. - Текст : непосредственный // Жайық үні. - 2023. - 14 желтоқсан. - Б. 7
Keywords: БҚО; БҚАТУ; ғалымдар; философия; ұстаздар; ардагер ұстаздар; репозиторий; Рысқалиев Т.; мерейтой 85 жас