Баламалы әдіспен серпімді пластинаның деформация процесінде қалдық кернеулерді тұрақтандыру мүмкіндігі - Балтаев, Т. А.; Кушалиев, Д. К.; Калдыбаева, Н. А. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Қазіргі кезеңде дәлме-дәл инженерлік маңызды міндет - ең аз шығынмен жоғары дәлдікке қол жеткізіп қана қоймай, сонымен бірге өнімнің қызмет ету мерзімінде бастапқы дәлдік индикаторларын сақтауды қамтамасыз ететін бөлшектерді өндірудің тиімді технологиялық процестерін жасау.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; эластикалық сезімтал элемент; дөңгелек тақтайша; кернеуді релаксациялау; шағылысқан деформация