Мемлекеттік мекемелерде қызметкерлерді басқару жүйесі - Айдаралиева, А. А.; Тапанова, Г. М. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2011. - № 1. - С. 153-159., 2011)
Мекемелерді басқару жүйесіндегі қызметкерлерді басқару ерекше орын алады және оның экономикалық жетістігінің негізгі факторы болып табылады.
Keywords: басқару жүйесі