Қазақстан Республикасындағы жер кадастрының автоматтандырылған ақпараттық жүйесінің жер ресурстарын тиімді пайдалану қызметіндегі маңызы - Бітімова, Д. А. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасында Мемлекеттік жер кадастрының автоматтандырылған ақпараттық жүйесінің атқаратын міндеттері, құрылымы, МЖК ААЖ жүргізудегі ГАЖ құралдарының қолданылуы туралы көрсетілген. МЖК ААЖ электрондық порталында көрсетілген қызметтердің, жүйені 2021 жылғы қолданушыларының ресми статистикалық көрсеткіштермен талданған.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
65.32-5 Б 11 Бітімова, Д. А. Қазақстан Республикасындағы жер кадастрының автоматтандырылған ақпараттық жүйесінің жер ресурстарын тиімді пайдалану қызметіндегі маңызы / Д. А. Бітімова, рук. Ж. Б. Тасанова. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 суәір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. І. - Б. 225-229 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; жерді пайдалану; кадастр; жер кадастры; жер ресурстары; жер учаскелері