Тұрғын үй ғимараттардың сыртқы қабырғаларының жылу сақтау қасиеттерін салыстыра бағалау [Текст] - Қарасаева, Г.А.; Бакушев, А. А. (Ғылым және білім №1, 2018)
Бұл мақалада ғимараттардың сыртқы қабырғаларының жылу сақтау қасиеттерін салыстыра бағалаудағы энергия үнемдеу шараларын әзірлеу жүзеге асырылады. Құрылыс материалдарының қолданылу сапасын жоғарылату маңыздылығы қарастырылады.
Keywords: қр; отандық басылым; ғылыми журнал; мерзімдік басылым; кірпіш; құрылыс материалдары; панель; жылуоқшаулағыш