Кемеңгер ойшылдардың сарқыты - Қажымова, Л. (Qazaqstan dauiri, 2023)
Ғалым-ұстаз Тлекжан Рысқалиевті "тұлға" деп айтуға толық негіз бар. Себебі өз мамандығын шексіз сүйетін, өскелең ұрпақ тәрбиесіне сүбелі үлес қосып жүрген, шәкірттерімен әріптестерінің құрметіне бөленгенмұндай жанның тұлғалық қасиеті орасан зор.
Keywords: рысқалиев т.; бқо; бқату; ғалымдар; философия; ұстаздар; ардагер ұстаздар; репозиторий