Автокөліктің техникалық жағдайының әсері қозғалыс қауіпсіздігіне - Кулбаракова, Ж. А.; Ибраев, А. С. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Автокөліктің жұмысын қамтамасыз ету жүйесінің қалыпты жұмыс істеуі үшін қандай элементтер және қандай ретпен істен шығуы мүмкін екенін анықтау қажет. Сондықтан бұл жұмыс қозғалыс қауіпсіздігіне жауап беретін жүйелердің істен шығу ықтималдығын анықтауға бағытталған.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
39 К 90 Кулбаракова, Ж. А. Автокөліктің техникалық жағдайының әсері қозғалыс қауіпсіздігіне / Ж. А. Кулбаракова, А. С. Ибраев, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 276-282 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; автомобиль; техникалық жағдайы; пайдалану; қауіпсіздік; көлік