Ағылшын тілінің практикалық грамматикасы (В1, В2 деңгейі: көптілді топтарға арналған) - Муханбеткалиева, Г. Ш. (Жәңгір хан атындағы батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2018)
Оқу құралында ағылшын тілі грамматикасы жан-жақты талданып, анықтамалар берілген.
Keywords: қр; БҚАТУ; ағылшын тілі; оқу құралы; грамматика