Жазықсыз жазаланғандар ақталады - Хайдаров, Е. (Oral oniri, 2022)
Саяси қуғын-сүргін құрбандарын тольқ саяси ақтау, олардың еоімдерің бұкіл қоғамға таны- ту және дәріптеу - егеменді еліміздің басты идеологияльқ ұстанымының 6ipi. Бул жагдай халқымыздыц тарихи санасының жаңғыруына непз болып, Жаңа Казақстанның рухани-мәдени дамуына жол ашады.
Keywords: БҚО; БҚАТУ; ҚАЗАҚСТАН ТАРИХЫ; АШАРШЫЛЫҚ ҚҰРБАНДАРЫ; ЗҰЛМАТ; НӘУБЕТ; АҚТАҢДАҚТАР АҚИҚАТЫ; САЯСИ ҚУҒЫН-СҮРГІН