Таза тұқымды және будан ұрпақтардың тірі салмағы мен сойыс көрсеткіштері - Есенгалиев, К. Г; Траисов, Б. Б; Касимова, Г. В (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education № 1-1 (66), 2022)
Мақалада батыс өлкесінде "Атамекен" ТӨШ-да бағып-күтілетін әр түрлі генотипті төлдердің тірі салмақтары динамикасының салыстырмалы деректері мен 4–4,5 айлық қозыларының бақылау сойысы көрсеткіштері келтірілген.
Keywords: ғылыми журнал; отандық басылым; мерзімдік басылым; журнал коксон; қой шаруашылығы; куйбышевтік тұқым; ақжайық тұқымы