Жылу оқшалауғыш материалдары әртүрлі факторлар әсерінен пайдалану мерзімінің ұзақтылығын зерттеу - Бақбергенов, Ә. Н. (Ғылым және білім=Наука и образование №2, 2017)
Қазіргі таңда тұрғын ғимараттарды жобалауда энергия үнемдеу маңызды жұмыс болып отыр. Құрылыс саласында қорғаушы қабырғаларды жылу оқшаулағыш материалдармен қапталған полимер материалдардың түрлі факторлар әсерінен пайдалану мерзімінің ұзақтылығы қаралып, ұсыныстар беріледі.
Keywords: құрылыс материалдары; жылу оқшалауғыш материалдар; отандық басылым; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; пенополистирол