Шағын және орта кәсіпорындардың қызметін басқаруда жобалық тәсілдеменің ерекшеліктері - Даухарин, Ж. К.; Сұлтанов, А. Ұ. (Жәңгір хан атындағы Батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Шағын және орта кәсіпорындарының қызметін жетілдіру барысындағы күрделі мәселелер. Жобалық басқару нарық құралы ретінде басқарудың тиімділігін арттырады. Жобалық басқарумен оперативті басқаруының айырмашылықтары. Жоба түсінігі және жобалық басқару процесстерінің топтары.
Наука и образования
Keywords: шағын кәсіпорындары; орта кәсіпорындары; қызмет түрлері; жоба; жобалы басқару