Тауарлық бахтах балығын бассейіндік жағдайда әртүрлі су ағымдарында тәжірибелік өсіру [Текст] - Мухрамова, А.А.; Маратова, Г.М. (Наука и образование №2, 2018)
Мақалада тауарлық құбылмалы бахтах балықтарын тікелей және айналмалы ағысты бассейіндерде тәжірибелік өсіруде алынған нәтижелері берілген.
Keywords: қр; ғылыми журнал; отандық басылым; мерзімдік басылым; құбылмалы бахтах; бахтах балығы; балық шаруашылығы