Батыс Қазақстан облысындағы еңбек ресурстарын пайдалануды ұйымдастыру - Сарамбетова, Л. А.; Ержанова, Ж. К. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2023)
Бұл мақала экономика саласындағы ауқымды тақырыптардың бірі еңбек ресурстарын зерттеп, ұйымдастыруға соның ішінде, Батыс Қазақстан облысының еңбек ресурстарын пайдалануды ұйымдастыруға арналған. Батыс Қазақстан облысы – Қазақстанның ең ірі және дамыған аймақтарының бірі.
«ҒЫЛЫМҒА ЖОЛ – 2023» білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясының МАТЕРИАЛДАР ЖИНАҒЫ
СБОРНИК МАТЕРИАЛОВ Международной научно-практической конференции обучающихся «ПУТЬ В НАУКУ – 2023»
65.240 С 20 Сарамбетова, Л. А. Батыс Қазақстан облысындағы еңбек ресурстарын пайдалануды ұйымдастыру / Л. А. Сарамбетова, Ж. К. Ержанова, ғылыми жетекші. - Текст : непосредственный // Ғылымға жол-2023: білім алушыларға арналған халықаралық ғылыми-тәжірибелік конф. мат. жинағы (12 сәуір 2023 ж.). = Путь в науку-2023: сб. мат. междунар. науч.-практ. конф. обучающихся (12 апреля 2023 г.). = THE PATH TO SCIENCE – 2023: collected papers of the International Scientific-Practical Conference of students (12th of April, 2023). - Орал: Жәңгір хан атындағы БҚАТУ. - 2023. - Т. ІІ. - Б. 375-380 (Орал)
Keywords: отандық басылым; БҚАТУ; конференции; еңбек ресурстары; жұмысбастылық; жұмыс күші