Тоғандарда өсірілген тиляпия балықтарының сапасын ветеринариялық-санитарлық сараптау - Бисенбаева, А. Т.; Сарсембаева, Н. Б.; Абжалиева, А. Б. (Ғылым және білім=Наука и образование=Science and education. - 2021. - № 1-1 (62). - Б. 93-98, 2021)
Сондықтан, тоғандық балық шаруашылығын өнеркәсіптік негізге көшіруде ауыл шаруашылығы өндірісінің осындай саласына ветеринариялық-санитариялық сараптау шараларын жүзеге асыруды талап етеді [8]. Өз кезегінде, мүндай іс-шараларға балықтардың қоздырғыштарын немесе ауруларын анықтау кезінде жүзеге асырылатын ветеринариялық- санитариялық жүмыстар кешені жатады.
Keywords: қр; ЗКАТУ; отандық басылым; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; балық шаруашылығы; ветеринариялық сараптау; тилапия балықтары