Астананың сәулеттік келбетті - Саркулова, Г. С.; Махсоткалиева, Д. А. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Бұл мақалада Астананың сәулет ерекшеліктері қарастырылады. Әсем қаламыздың келбетіне мән бере қарасақ, бой көтерген ғимараттардын шығыстық және батыстық немесе Еуропалық және Азиялық үлгіде салынған.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; астана