Батыс Қазақстанда судан шөбінің бейінді технологиясы элементтері - Жанаталапов, Н. Ж. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2025)
«Батыс Қазақстанда судан шөбінің бейінді технологиясы элементтері» монографиясы 6В08100 - «Агрономия», 7М08100 - «Агрономия», 8D08100 - «Агрономия» мамандықтары бойынша білім алушыларды даярлауда оқу үрдісінде пайдалану үшін әзірленген. Монографияда Батыс Қазақстанда судан шөбінің себу мерзімі, ору мерзімі және дақылды жайылым режимінде пайдалану көрсетілген бейінді технологиясы келтірілген. Сонымен қатар, монография мал азығы шаруашылығы саласының мамандары, фермерлер, шаруа қожалықтары мен агроқұрылым басшыларына күнделікті тәжірибелерінде анықтамалық ретінде пайдалануға ұсынылады.
Жанаталапов, Н. Ж. Батыс Қазақстанда судан шөбінің бейінді технологиясы элементтері : монография / Н. Ж. Жанаталапов. - Орал : Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2025. - эл. опт. диск (CD-ROM). - Систем. требования: CD-R 700 MB/80MIN 52X. - ISBN 978-601-319-552-0
Keywords: -- сапа көрсеткіштері; мал азықтық танаптар; агрономия; поступление 2025; монография; isbn 978-601-319-552-0; сельское хозяйство; батыс қазақстан; судан шөбі; судан шөбінің технологиясы; топырақ ылғалдылығы; себу мерзімдері; судан шөбінің өсіп-өнуі; судан шөбінің өнімділігі; судан шөбінің сапасы; жайылымдық режим