Тубазид қабылдаған бұзау организмдегі гематологиялық көрсеткіштер мен мүшелердегі патоморфлогиялық өзгерістер - Кушалиев, Кайсар Жалитович; Душаева, Лаура Жанедиловна; Дарменова, А. Г. (Ғылым және білім Наука и образование.-2010. - № 1(18). - С. 147-150, 2010)
Берілген мақалада «Тубазид» препаратын қолданылған бұзау организмдегі иммуноморфологиялық өзгерістері сипатталады. Паренхиматозды мүшелердегі Тжәне В-лимфоциттердің сандық өзгерістерін салыстырдық. Зерттеу нәтижелеріне сүйене отырып препараттың тиімділігіне көз жеткіземіз
Keywords: бқо; мал дәрігерлігі; тубазид препараты