Ауданның 13 мектебінің оқушыларымен кездесулер өткізілді - Ожанов, Ғ. (Жәңгір хан атындағы БҚАТУ, 2022)
Жәңгір хан атындағы БҚАТУ-ың профессор-оқытушылар құрамы мектеп түлектеріне болашақ мамандықтарын таңдауға бағыт-бағдар беру жұмыстарын ұйымдастыруда. Осындай мақсатпен жуырда Қаратөбе ауданында іс-сапарда болып қайтты.
Keywords: бқо; бқату; жоғары білім; жоғары оқу орындары; кәсіптік бағдар; периодическое издание; газета