ЭКСПО-2017: қазақстанның болашағы - Джаналиев, Е. М.; Куптлеуова, С. Т. (Ғылым және білім. - 2017. - № 2., 2017)
Мақалада «Экспо-2017» Халықаралық көрмесін ұйымдастыру және өткізуге қатысты мәселелер қарастырылған. «Жасыл» экономикаға көшу себептері мен оны дамытудың негізгі бағыттары келтірілген.
Keywords: экспо-2017; сыртқы саясат; отандық басылым; мерзімдік басылым; ғылыми журнал; жасыл экономика; халықаралық көрме