БАТЫС ҚАЗАҚСТАН ОБЛЫСЫ ЖАҒДАЙЫНДАҒЫ ҚОЙ ШАРУАШЫЛЫҒЫНДАҒЫ ҚОЙЛАРДЫҢ МОНИЕЗИОЗБЕН ЗАЛАЛДАНУ ДЕҢГЕЙІ - Карина, А.К.; Сидихов, Б.М.; Сабиров, Р.С. (Западно-Казахстанский аграрно-технический университет имени Жангир хана, 2016)
Мақалада қой аурулары мен паразитоз кезінде қолданылған препараттарды тәжірибеден өткізу бойынша маусымдық-өсу динамикасынан мәліметтер келтірілді. Арнайы әдебиетті талдау мен жеке зерттеулер нәтижесі барлық қой малының мониезиозға шалдыққанын көрсетті.
Keywords: мониезиоз; орибатидтер; кенелер; цестодтар; гельминт; инвазия