Батыстан шығып, барша қазақ еліне қызмет еткен азамат - Казамбаева, А. М. (ZANGAR. - 2020., 2020)
Ұстаз және ғалым К. Ғ. Ахметов - жастарды тәрбиелеуде, олардың бойында жаңашылдыққа ұмтылуды және үнемі ғылыми ізденісте болуды сіңіре білген ұстаз.
Keywords: бқо; бқату; жоғары білім; ахметов к. г.; ғалымдар; ұстаздар; зкату в лицах