Ғылым тарихы және философиясы пәнінен түсініктемелік сөздер - Рысқалиев, Т. Х. (Жәңгір хан атындағы батыс Қазақстан аграрлық-техникалық университеті, 2017)
Ғылым тарихы және философиясы пәнінен түсініктемелік сөздер.
Keywords: қр; БҚАТУ; қазақстан; жәңгір хан атындағы батыс қазақстан аграрлық-техникалық университеті; философия; ғылым тарихы; түсініктемелік сөздер; ғылым әдіснамасы; ғылыми зерттеу; магистратура