Қазақстандағы гендерлік қатынастар - Муталова, Д. С.; Жанғазина, С. С. (ЗКАТУ им. Жангир хана, 2018)
Мақалада гендер түсінігі оның мәні мен қазіргі қоғамдағы гендерлік қатынастардың дамуы туралы қарастырылады.
"Роль молодежи в развитии науки и инновации в ХХІ веке" в рамках программы "Рухани жаңғыру", посвящ. 20-летию столицы Республики Казахстан - города Астаны "Ел жүрегі - Астана" и 55-летию Западно-Казахстанского аграрно-технического университета имени Жангир хана: мат. третьей респ. науч.-практ. конф. студентов и магистрантов
Keywords: қр; отандық басылым; конференции; республикалық конференция; әлеуметтану; гендерлік саясат; феминизм